Home Β» Blog Β» De mooiste fitnessapparaten

De mooiste fitnessapparaten

De mooiste fitnessapparaten

Natuurlijk draait het bij de aanschaf van fitnessapparaten voornamelijk om hoe het fitnessapparaat functioneert. Maar, het oog wil ook wat! Zeker wanneer jouw fitnessapparaat een vrij prominente plek in huis inneemt. In deze blog kijken we dus niet alleen naar de kenmerken van het fitnessapparaat, we kijken vooral naar het uiterlijk! Wij hebben de mooiste fitnessapparaten op een rijtje gezet!

Fitnessapparaten gemaakt van hout, de mooiste fitnessapparaten

Als je naar het uiterlijk van de verschillende fitnessapparaten kijkt zijn wij helemaal verliefd op de houten apparaten of de apparaten met details van hout. In huis is dit gewoon een aanwinst voor het interieur! Vooral als je kijkt naar de verschillende roeiapparaten zie je veel verschillende apparaten gemaakt van hout. Wij hebben hieronder een aantal fitnessapparaten gemaakt van hout uitgelicht.

WaterRower roeitrainers

Wij zijn helemaal weg van de roeitrainers van het merk WaterRower. Die mogen dan ook niet ontbreken bij de mooiste fitnessapparaten. Deze roeitrainers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout. Wat dacht je van de WaterRower classic gemaakt van massief Amerikaans Walnotenhout behandeld met een Danish Oil die zorgt voor een diepe kleur die kan variΓ«ren van vol bruin tot paarsachtig zwart? Bij deze roeitrainer met watertank krijg je meer weerstand wanneer je zwaarder traint. Train je op een lagere intensiteit? Dan zal je al snel merken dat de weerstand ook lager is. Het onderhoud van de WaterRower roeitrainer is eenvoudig. Iedere drie maanden moet je puritabs gebruiken om te voorkomen dat er algen in de watertank komen. Roeitrainer kopen? Bekijk de onderstaande informatie.

NoHrD loopband

Dit is in onze ogen de mooiste loopband die we ooit hebben gezien. Ook deze loopband is weer verkrijgbaar in verschillende soorten hout. De vorm van de loopband is bijzonder, de loopband heeft namelijk een gebogen vorm. Door deze vorm loop je automatisch met een betere houding en een betere techniek. Tijdens het rennen kan je zelf bepalen welke snelheid je aan wilt houden en welke intensiteit. Door het gewicht van het lichaam iets meer naar voren te verplaatsen ga je harder rennen. Verplaats je het gewicht iets naar achteren? Dan gaat de snelheid en intensiteit iets omlaag.

NoHrD bike

Wauw, wauw, wauw. Het kost wat, maar dan heb je ook wat! Deze hometrainer van het merk NoHrD is werkelijk prachtig. Ook deze hometrainer is weer verkrijgbaar in verschillende houtsoorten zoals essen en kersen. De hometrainer is werkelijk een lust voor het oog. Ook handig: Je kan de hometrainer ook combineren met een speciaal blad waar je een laptop op kwijt kan. Aan de achterkant van de fiets kan je zelfs een rugleuning plaatsen. Zo kan je werken en bewegen tegelijkertijd. Ideaal voor iedereen met een zittend beroep.

nv-author-image

Op Thuisfit365.nl lees je allerlei informatie over thuis fit worden. Van reviews tot leuke informatieartikelen. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *