Home » Blog » NOHrD loopband

NOHrD loopband

NOHrD loopband

Ben jij op zoek naar een loopband voor in huis? Bekijk dan zeker deze NOHrD loopband eens! Naast dat deze loopband werkelijk een plaatje is en zeker niet zal misstaan in jouw interieur, is dit ook nog eens een van de nieuwste modellen loopbanden. Bij deze loopband wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Over het merk NOHrD

Het merk NOHrD heeft verschillende unieke houten fitnessapparaten in de collectie. Het zijn echte design items die zeker niet misstaan in huis. De producten zijn handgemaakt.

NOHrD loopband: Kleuren en soorten hout

Je kan deze loopband bestellen in verschillende kleuren en soorten hout. Zo kan je kiezen uit essenhout, eikenhout, kersenhout, walnoothout, rood essenhout, wit essenhout en zwart essenhout. Het hout geeft een natuurlijke uitstraling aan de loopband en door de kleuren vind je altijd wel een model dat past bij jouw interieur.

NOHrD loopband: Handgemaakt van hout

Deze NOHrD loopband wordt op bestelling gemaakt en is handgemaakt. Bestel je deze loopband? Dan moet je rekening houden met een levertijd van 10 weken. Ook het loopvlak bestaat uit hout. Je loopt over maar liefst 62 flex lamellen. Dit zijn beweegbare en duurzame houten latten die zorgen voor een goede schokdemping.

Geen stroomvoorzienig nodig!

Om de NOHrD loopband te kunnen gebruiken heb je geen stroomvoorziening nodig. Wil je harder rennen? Dan kan je aan de voorzijde van het loopvlak gaan lopen. Wil je de snelheid iets verlagen? Dan kan je meer aan de achterzijde van het loopvlak gaan lopen. De loopband zal harder gaan wanneer je harder rent. Dit maakt de loopband ook zeer geschikt om te gebruiken voor High Intensity Interval Training (HIIT).

Display met gegevens en scène videobeelden

Uiteraard is deze super-de-luxe loopband voorzien van de nieuwste snufjes. Je hebt ook een 17,3 inch touch-screen display. Met behulp van een WiFi-verbinding kan je via de NOHrD sprintbok app trainen. Je kan dan bijvoorbeeld scène videobeelden zien van grote steden zoals Parijs en Londen. Ook zie je op het touch-screen display verschillende gegevens zoals tijd, afstand, huidige snelheid, gemiddelde snelheid, tempo (actuele tijd op 1 km of 10 km) en hartslag.

Specificaties van de NOHrD loopband

De loopband heeft een loopvlak van 45 bij 160 cm. Deze loopband weegt maar liefst 120 kilo, kan belast worden met een gewicht van maximaal 160 kg en de afmetingen van de gehele loopband zijn 175 x 64 x 166 cm.

Meer houten fitnessapparaten

Ben je weg van de houten details op deze loopband? Maar ben je op zoek naar een ander fitnessapparaat? Misschien kan je dan eens een kijkje nemen bij de roeimachines met houten details, de WaterRower. Ook gaaf: Bij deze roeimachines zie én hoor je het water bewegen wanneer je aan het trainen bent.

Uitgelichte afbeelding: Betersport.nl

nv-author-image

Op Thuisfit365.nl lees je allerlei informatie over thuis fit worden. Van reviews tot leuke informatieartikelen. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365.

1 reactie op “NOHrD loopband”

  1. Pingback: NOHrD spinningfiets: Stijlvol en voorzien van geavanceerde functies - Spinning365

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *