Home » Blog » Train als een topmodel

Train als een topmodel

train als een topmodel

Nu de sportscholen dicht zijn kan het voor jou lastiger zijn om je fitnessdoelen te bereiken. Gelukkig zijn er veel manieren om ook thuis te sporten. Thuis sporten heeft meerdere voordelen. Je bent geen tijd kwijt aan het reizen van en naar de sportschool én je kan ook gratis workouts volgen. Gratis workouts vind je bijvoorbeeld op YouTube. Wil jij trainen als een topmodel en verbluffende resultaten bereiken? Bekijk dan de onderstaande video’s en train als een topmodel.

Train als een topmodel

Op YouTube vind je de laatste jaren ook veel vlogs van topmodellen. Op deze manier krijg je een kijkje in hun leven. Je ziet meer over hun werk en opdrachten, maar ook hoe ze zich bijna als een topsporter voorbereiden voor de fashion weeks, belangrijke shows en fotoshoots. In hun voorbereiding is de juiste voeding en de juiste training erg belangrijk! Bekijk de onderstaande YouTube videos en train als een topmodel!

Sanne Vloet – Cardio, kracht en balans – Duur: 20 minuten

Het Nederlandse model Sanne Vloet heeft meerdere workouts online gezet die je gratis kunt bekijken. In deze workout video werk je aan cardio, kracht en balans. Jouw hele lichaam wordt hierbij aan het werk gezet. Bereid je dus voor op flink wat spierpijn “The day after”. De training bestaat uit twee rondes. In een ronde doe je 15 verschillende oefeningen die je 50 seconden volhoudt. Je vindt op het kanaal van Sanne Vloet ook een pilates workout voor een sterke core.

Romee Strijd – Butt workout – Duur: 15 minuten

Benieuwd naar het trainingsregime van een Victoria’s Secret model? In de Fitness Series With Romee Strijd zie je precies wat een topmodel doet om zich voor te bereiden op shows en fotoshoots. Dit model is misschien wel één van de meest succesvolle modellen van de Nederlandse bodem. De Fitness Series van Romee Strijd bestaan uit full body workouts, workouts voor buikspieren, billen, benen en bovenlichaam. De onderstaande workout bestaat uit veel herhalingen van oefeningen zoals de Donkey Kick. Veel lichte herhalingen zorgen ervoor dat je niet té gespierd wordt. Dat is namelijk iets wat een topmodel niet wil.

Robin Holzken – Benen training – Duur: 20 minuten

Robin Holzken is een Nederlands model die je zeker moet volgen voor de workouts die ze doet. Haar moeder is bekend van Modelsinshape. Zij is sportinstructrice en heeft zich gespecialiseerd in trainingen voor modellen. Het lichaam van modellen moet voldoen aan verschillende eisen en zij weet precies hoe modellen dat kunnen bereiken. Ook is er een modelsinshape boek uitgebracht.

Uitgelichte afbeelding: Photo by Dom Hill on Unsplash

nv-author-image

Op Thuisfit365.nl lees je allerlei informatie over thuis fit worden. Van reviews tot leuke informatieartikelen. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *